【YouTube】Toyota C-HR 1,8 Hybrid Active 2018 – Rinta-Jouppi

YouTubeに投稿されている新型車・人気車の動画をご紹介します!!
Tarkista se täältä Toyota C-HR 1,8 Hybrid Active 2018 mit 133000 kilometers, Automaattinen. Väri: transmission in valkoinen. Annamme sinulle nopean yleiskatsauksen spesifikaatiosta: Huoltokirja, Viimeisin huolto tehty 132 187 km kohdalla 3/2022, Jakopää ketjulla, 2 x avain, 2 x renkaat alumiinivantein, Talvirenkaina nastat, Itseladattava hybridi ( sähkömoottori liikuttaa autoa kaupunkinopeuksilla ja avustaa polttomoottoria maantienopeuksilla), Toyota Touch® -mediakeskus, Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, 2-alueinen automaatti-ilmastointi, Adaptiivinen vakionopeussäädin, Moottorilämmitin, sisäpistoke ja sisätilapuhallin, Avaimeton käynnistys, Kaistavahti, Peruutuskamera, ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeet, Penkinlämmittimet, Sähköikkunat edessä ja takana, Sähkötoimiset peilit, Start&Stop, Sadetunnistin, Ajovaloautomatiikka, LED-päiväajovalot, Langaton Bluetooth-matkapuhelinjärjestelmä + musiikintoisto, Ajotietokone, Monitoimiohjauspyörä, Hybridi, VSC-ajonvakautus, Luistonesto, Alas käännettävä takaistuin (60:40 suhteessa), Kuljettajan istuimen korkeuden säätö, Kuljettajan istuimen sähkötoiminen ristiseläntuki, Automaattisesti tummentuva taustapeili. Rinta-Jouppi määrittelemme jälleenmyyjäkokemuksen uudelleen.

Vierailla: https://www.rinta-jouppi.com/ajoneuvohaku/toyota/c-hr/371913/

sponsord Link
最新情報をチェックしよう!