【YouTube】Toyota bZ4X (2022) – de eerste batterij-elektrische Toyota – Louwman.nl

YouTubeに投稿されている新型車・人気車の動画をご紹介します!!
De bZ4X is Toyota’s eerste volledig nieuwe batterij-elektrische voertuig (BEV) en nét bij ons gearriveerd. In deze eerste video nemen we je kort mee langs enkele kenmerken van deze elektrische SUV.

Ga je voor een auto van en voor de toekomst? De Toyota bZ4X heeft de geavanceerde uitstraling van een elektrische auto met een zelfverzekerd SUV-design. Deze innovatieve bolide komt iedere rit, onder alle omstandigheden en bij iedereen tot zijn recht. Wees gewaarschuwd: met de Toyota bZ4X trek je de aandacht.

Elektrisch is absoluut niet duf, bewijst de bZ4X. De typische kenmerken van een SUV maken de Toyota erg stoer. De zogenoemde ‘hammerhead’ (smalle koplampen die de nadruk leggen op de hoeken) geven de bZ4X een krachtige uitstraling. Tel daar de panelen rond de wielkasten, de grote wielen en de dikke dorpels bij op en ‘stoer’ is het resultaat.

Afhankelijk van de uitvoering, heeft de bZ4X een actieradius van maximaal 514km (op de 18 inch velgen). Is de accu leeg? Dan laad je in zo’n 30 minuten weer 80% op bij een snellaadstation.

Onder het ‘bZ’-label volgen de komende jaren meerdere volledig elektrische Toyota modellen, op in de basis hetzelfde platform als deze bZ4X.

Nieuwsgierig naar meer? Of contact met één van onze Toyota specialisten? Kijk op https://www.louwman.nl/merken/toyota/bz4x.
_________________________________________________
Hallo, wij zijn Louwman.
Wij begrijpen dat je het kopen en onderhouden van een auto misschien wel spannend vindt. Daarom zoek je een betrouwbare partner, en dat is precies waar wij als familiebedrijf het verschil maken. Onze specialisten zorgen ervoor dat jij onbezorgd de weg op kunt. Wat er ook gebeurt.
_________________________________________________
Website: https://www.louwman.nl/
Facebook: https://www.facebook.com/louwman
Instagram: https://www.instagram.com/louwman.nl/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/louwman/

sponsord Link
最新情報をチェックしよう!