【YouTube】Toyota Prius, C-HR Prologue,Honda ZR-V,CR-V,Honda eN,Mitsubishi ASX

YouTubeに投稿されている新型車・人気車の動画をご紹介します!!
Иако пионери во електрификацијата, Јапонците сé уште каскаат зад другите. Во иднина и тоа ќе се смени, но засега тие се држат до провереното и докажаното. Таквата филозофија ја применува Toyota, а ја следат сите марки од земјата на изгрејсонцето.

sponsord Link
最新情報をチェックしよう!