【YouTube】Honda CR-V 2,0i Executive AT 4WD Business-Vetokoukku, Panoraamalasikat

YouTubeに投稿されている新型車・人気車の動画をご紹介します!!
Tarkista se täältä Honda CR-V 2,0i Executive AT 4WD Business-Vetokoukku, Panoraamalasikatto, Vakionopeudensäädin, Peruutuskamera, Moottorilämmitin, sisäp., Navi, Isofix, Huoltokirja 2008 mit 208000 kilometers, Automaattinen. Väri: transmission in Musta. Annamme sinulle nopean yleiskatsauksen spesifikaatiosta: Huippuvarusteilla!, Vakionopeudensäädin, Huoltokirja, 2 x renkaat alumiinivantein, Talvirenkaat nastat, Automaatti-ilmastointi, Panoraamalasikatto, Moottorilämmitin ja sisäpistoke, Vetokoukku, ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeet, Nahkaverhoilu, Lämmitettävät etuistuimet, Sähkösäätöinen kuljettajan istuin, Navigointi-järjestelmä, Xenon-kaasupurkausvalot, Ajonvakautusjärjestelmä (VSA), Ajotietokone, Airbag, ABS-jarrut, Lämmitettävät ulkopeilit, Sähkötoimiset etusivulasit, Sähkötoimiset takasivulasit, Myydään huollettuna, Jakopää ketjulla, Autoon mahdollista ostaa Rinta-Jouppi Turva 12kk / 20000km, KYSY LISÄÄ, etunimi.sukunimi@rinta-jouppi.com, Minut tavoittaa myös WhatsApp viestillä, Mika Haataja 044 599 4515. Rinta-Jouppi määrittelemme jälleenmyyjäkokemuksen uudelleen.

Vierailla: https://www.rinta-jouppi.com/ajoneuvohaku/honda/cr-v/381194/

sponsord Link
最新情報をチェックしよう!