【YouTube】Toyota RAV4 2,5 Hybrid AWD Premium-Bi-LED, Mukautuva vakionopeudensääd

YouTubeに投稿されている新型車・人気車の動画をご紹介します!!
Tarkista se täältä Toyota RAV4 2,5 Hybrid AWD Premium-Bi-LED, Mukautuva vakionopeudensäädin, Navigointi, Muistipenkki, Kaistavahti 2018 mit 45000 kilometers, Automaattinen. Väri: transmission in harmaa. Annamme sinulle nopean yleiskatsauksen spesifikaatiosta: Mikäli et pääse noutamaan autoa, toimitamme sen veloituksetta sinua lähimpään myymäläämme tai jopa kotipihaan asti, Osamaksurahoituksen käsiraha alkaen 0 euroa, Pyydä tarjous sinulle sopivasta kuukausierästä, Hintaan sisältyy verot, katsastus ja rekisteröintikulut, Itselataava hybridi (sähkömoottori liikuttaa autoa kaupunkinopeuksilla ja avustaa polttomoottoria maantienopeuksilla), Edellä ajavan nopeuteen mukautuva vakionopeudensäädin, Huoltohistoria, Viimeisin huolto tehty 45tkm kohdalla 3 / 2023, Kaistavahti, Avaimeton kulku ja käynnistys, Peruutuskamera, 360 Kamera, Pysäköintitutkat edessä ja takana, Navigointijärjestelmä, Langaton Bluetooth-matkapuhelinjärjestelmä + musiikintoisto, Radio ja CD-soitin, AUX-in ja USB-liitäntä, Bi-LED-ajovalot, LED-päiväajovalot, LED-takavalot, Automaatti-ilmastointi, Sähkösäätöinen kuljettajan istuin muistilla, Nahkasisusta, Penkinlämmittimet, Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, Ohjauspyörän lämmitys, Sähkötoiminen takaluukku, Sähköikkunat. Rinta-Jouppi määrittelemme jälleenmyyjäkokemuksen uudelleen.

Vierailla: https://www.rinta-jouppi.com/ajoneuvohaku/toyota/rav4/380767/

sponsord Link
最新情報をチェックしよう!