【YouTube】MAZDA CX-60 2.5 PHEV 8AT AWD Exclusive-Line-HUD,Navi,Digimittaristo,Pe

YouTubeに投稿されている新型車・人気車の動画をご紹介します!!
MAZDA CX-60 2.5 PHEV 8AT AWD Exclusive-Line-HUD,Navi,Digimittaristo,Peruutuskamera, 2022. Kilometrit 30000.
Varusteet: Tulossa Hyvinkäälle! Kysy tarjousta jo nyt!, Alv-Vähennyskelpoinen, Sähköinen huoltokirja, Viimeisin huolto tehty xx xxx km kohdalla x/xxxx, Jakopää ketjulla, Kaksi avainta, Kahdet renkaat alumiinivantein, Talvirenkaina nastat, Ladattava Plug-in-hybridi, Akun kapasiteetti 17 kWh, Valmistajan ilmoittama toimintamatka sähköllä (uutena) jopa 63 km (toimintamatka vaihtelee keliolosuhteiden mukaan), Vakionopeudensäädin, 2-alueinen automaatti-ilmastointi, Sähköinen lisälämmitys/esilämmitys ajastimella, Digitaalinen mittaristo, Peruutuskamera, Lämmitettävä ohjauspyörä, Lämmitettävät etuistuimet, ISOFIX-lastenistuinkiinnikkeet, Sähköikkunat edessä ja takana, Sähkötoimiset peilit, Sadetunnistin, Ajovaloautomatiikka, LED-ajovalot, Navigointijärjestelmä, Langaton Bluetooth-matkapuhelinjärjestelmä + musiikintoisto, Ajotietokone, Monitoimiohjauspyörä, Metalliväri, Pysäköintitutkat edessä ja takana, Risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä peruuttaessa (RCTA).
Katso lisää: https://rinta-jouppi.phy.nu/38EqV4

sponsord Link
最新情報をチェックしよう!