【YouTube】Toyota C-HR 1,8 Hybrid Active Plus-Huippu-uutuus koeajettavissa Raumal

YouTubeに投稿されている新型車・人気車の動画をご紹介します!!
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Active Plus-Huippu-uutuus koeajettavissa Raumalla!, 2024. Kilometrit 1000.
Varusteet: Sis. alv 7268 EUR, Täysin Uusi C-HR nyt koeajettavissa!, Itselataava Hybridi, Tehdastakuu 3 vuotta / 100 000km, Hybridijärjestelmän takuu 5 vuotta / 100 000km, Hybridiakkuturva 10 vuotta / 350 000 km, Talvirenkaat myydään erikseen, kysy hinta myyjältä, 140 hv kokonaisteho, Midnight Teal metalliväri, 17” kevytmetallivanteet, LED ajovalot (Parabola), LED etusumuvalot, Kuolleen kulman varoitin (BSM), Smart Start –avaimeton käynnistysjärjestelmä, Peruutuskamera, Turvallisen poistumisen avustinjärjestelmä (SEA), Toyota Smart Connect mediakeskus 8″ kosketusnäytöllä, Kaksialueinen automaatti-ilmastointi, Istuimien musta kangasverhoilu, 12,3” digitaalinen mittaristo, Pre-Collision (PCS)-järjestelmä, Älykäs mukautuva vakionopeudensäädin (ACC-i), Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä (RSA), Aktiivinen kaistanseuranta (LTA), Automaattiset kaukovalot (AHB), Lämmitettävä ohjauspyörä, Smart Entry avaimeton sisäänkäynti-ja lukitusjärjestelmä, Automaattisesti himmentyvä taustapeili.
Katso lisää: https://rinta-jouppi.phy.nu/QMj0p0

sponsord Link
最新情報をチェックしよう!