【YouTube】Toyota C HR 1 8 Cult · Тука почнува луксузот

YouTubeに投稿されている新型車・人気車の動画をご紹介します!!
Toyota C-HR посетува на времињата од пред деценија и пол, пред навалата од евтин луксуз од европските автоплацеви, кога Македонија возеше автомобили од градската класа, а модел од компакт класата, беше обезбедување најмалку за следните дваесет години. Моделите како C-HR, тоа веќе беше луксуз.

Кога така ќе се гледаат нештата, одеднаш многу позаинтересирано се открива тоа што има да го понуди овој „трипати луксузен“ автомобил.

Наскоро ќе биде објавен тестот и на вашиот омилен портал https://automedia.mk/

sponsord Link
最新情報をチェックしよう!