【YouTube】Toyota C-HR 1,8 Hybrid Style-ACC, BLIS, JBL-äänentoistojärjestelmä, Pe

YouTubeに投稿されている新型車・人気車の動画をご紹介します!!
Toyota C-HR 1,8 Hybrid Style-ACC, BLIS, JBL-äänentoistojärjestelmä, Peruutuskamera, Navigointijärjestelmä, Lämmitettävä ohjauspyörä, Carplay, ym..

, 2018. Kilometrit 95000.
Varusteet: Osamaksurahoituksen käsiraha alkaen 0 euroa, Pyydä tarjous WhatsApp viestillä, Pyydä tarjous sinulle sopivasta kuukausierästä, Suomi-auto, Huoltokirja, Viimeisin huolto tehty 92071 km kohdalla 10 / 2023, Kahdet renkaat vanteineen, Seuraava katsastus 19.8.2024 mennessä, Lämmitettävä tuulilasi, Edellä ajavan nopeuteen mukautuva vakionopeudensäädin, Kaistavahti, Kaistallapitoavustin, Älykäs pysäköintiavustin-Ohjausavustin, Katveavustin-kuolleen kulman varoitin, Liikennemerkkien Tunnistusjärjestelmä, Peruutuskamera, Pysäköintitukat eteen ja taakse, Lämmitettävät etuistuimet, Lämmitettävä ohjauspyörä, Navigointijärjestelmä, Apple CarPlay, Android Auto, JBL-äänentoistojärjestelmä, Monitoimiohjauspyörä, Start/Stop-järjestelmä, Kaksialueinen automaattinen ilmastointilaite, VSC-ajonvakautus, TRC-luistonesto, ISOFIX-kiinnikkeet, Kuljettajan ja etumatkustajan niskavammoja torjuva istuinrakenne, Nopeudenrajoitin, ABS-jarrut, Hätäjarrutustehostin (BA), Mäkilähtöavustin (HAC).
Katso lisää: https://rinta-jouppi.phy.nu/NBw6JY

sponsord Link
最新情報をチェックしよう!